top of page

Velkommen ombord til City Sauna!

I 2021 vekket en visjonær sjømannsfamilie City Sauna til live med et dristig oppdrag: å redefinere badstuopplevelsen i Bergen. City Sauna står stolt som den første badstubåten i Bergen.

 

I hjertet av konseptet vårt ligger verdens fineste fusjon av cruise og badstue, som vil gi utsikt over vår elskede by og den beroligende varmen fra badstuen. Vi gir en hjertelig invitasjon til å legge ut på en reise ulik alle andre, hvor rene eventyr venter.

 

Målet vårt er å skape en opplevelse som ikke kjenner noen grenser, fengslende oppdagere fra alle verdenshjørner. Bli med oss mens vi flytter grensene og tenner utforskningsånden. Velkommen til City Sauna, hvor hvert øyeblikk lover unike minner.

Ombord har vi plass opp til 12 personer 

lounge med omkledningrom, garderobe oppbevaring og Utvendig salt dusj.

Crew 

City Sauna Crew Bergen

Møt Tormod G. Fagerbakke, styreleder, som har med seg 11 års uvurderlig erfaring som sjømann. For tiden dedikerer han tiden sin til å tjene skift ombord på et "standby"-skip, mens han hengir seg til lidenskapen for dronepilot og som skipper i fritiden.

Møt Tore Fagerbakke, vår anerkjente administrerende direktør og en erfaren sjøkaptein hvis nylige pensjonisttilværelse markerer kulminasjonen av en lang karriere i å navigere i verdenshavene. Med en robust maritim bakgrunn spenner Tores erfaringsrikdom ikke bare over det store hav, men omfatter også en skattekiste av fengslende historier og rik maritim historie som kan underholde en hel landsby!

City Sauna Crew Bergen
City Sauna Crew Bergen

Møt Stefano, vår anerkjente Event Manager, med over 20år med ekspertise som massasjeterapeut og badstumester. Han leder Aufguss-økter på Citysauna med grundig omsorg, tilbudt under drop-in-økter og private reservasjoner. Stefano leder eksklusive arrangementer som sømløst blander badstuen med helbredende og meditative teknikker.

bottom of page