personvern

Vi vil aldri selge eller gi bort personlige opplysninger som er gitt til oss til en tredjepart hvis ikke det er for å fullføre en booking.

Hvem er ansvarlig for å håndtere dine personopplysninger?

City Sea Sauna AS., organisasjonsnummer 926033972, er ansvarlig for å behandle og beskytte dine personlige opplysninger.

Du kan kontakte oss på:

+47 41403982

cityseasauna@gmail.com

Professor Hansteensgate 76, 5006 Bergen

Hva brukes opplysningene dine til?

Vi vil bruke dine personlige opplysninger til følgende formål:

Levering av avtalte tjenester
Til å kommunisere med deg i forbindelse med levering av våre tjenester

For å utføre våre kontraktfestede plikter til deg som kunde og fullføre en booking må vi dele dine opplysninger med Strip, Vipps, Wix

Vi vil aldri be deg om opplysninger som ikke er nødvendig for å fullføre din booking.

Hvilke opplysninger trenger vi om deg?

Navn, e-postadresse, telefonnummer og betalingskortinformasjon.

Vi vil bruke din e-postadresse i markedsføringsøyemed dersom den er gitt til oss gjennom abonnement på vårt nyhetsbrev eller ved registrering som kunde i vårt system.

Hvordan samler vi opplysninger om deg?

Vi samler kun opplysninger som du gir direkte til oss gjennom å registrere deg som kunde, fullføre et kjøp eller ved å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Anonymiserte opplysninger

Vi kan bruke anonymiserte opplysninger i våre interne analyser av markedsføring og demografi for å følge med på hvordan våre annonser og vår nettside treffer i markedet, men også for å forbedre våre produkter og tjenester.

Lenker

Vi tar ikke ansvar for lenker som sender deg til andre nettsider. Da må du selv lese deres personvernpolicy.

Tilbaketrekking av opplysninger:

Du kan be oss om å endre eller slette all personlige opplysinger som er gitt til oss, eller å si opp ditt abonnement på vårt nyhetsbrev. Ta kontakt med ansvarlig for vår kundeservice cityseasauna@gmail.com eller trykk på «Unfollow» «Slå av abonnement» i bunnteksten på nyhetsbrevet.

Tilgang på opplysninger

Du har til enhver tid rett til å få tilgang til personopplysninger vi har lagret om deg, samt få informasjon om hvordan de er brukt og hvor lenge de vil bli lagret hos oss.

Rett til å nekte bruk av opplysninger i direkte markedsføring og profilering

Du har til enhver tid rett til å nekte bruk av dine personopplysninger i direkte markedsføring. Hvis du benytter deg av denne retten vil vi avslutte bruken av dine personopplysninger til dette formålet.

Vi bruker ikke automatisert behandling og profilering i vår markedsføring. Det vil være et brudd på e-Privacy-forordningen og datalagringsdirektivet.

Vi bruker kun anonymiserte opplysninger i våre markedsføringskampanjer. Unntak gjøres hvis det er gitt eksplisitt tillatelse.

Klagerett

Hvis du mener håndteringen av dine personopplysninger strider mot gjeldende lovverk har du rett til å klage til Datatilsynet.

Rett til korreksjon

Du har til enhver tid rett til å be om korrigering av uriktige opplysninger og til å utfylle ufullstendige opplysninger.

Dataoverførbarhet

Automatisk håndtering av opplysninger gitt med ditt samtykke eller etter avtale gir deg rett til å få dine opplysninger overført i et strukturert, alminnelig og maskinlesbart format til deg eller en annen part.

Oppdatering av vår personvernpolicy

City Sea Sauna AS forbeholder seg retten til å oppdatere og gjøre endringer av vår personvernpolicy og personvernrutiner. Vi vil da oppdatere dette på vår hjemmeside, og oppfordrer til at du leser gjennom denne siden jevnlig.